Tilsyn med sundhedsydelser

Har din virksomhed brug for et tilsyn? eller måske bare at blive set lidt efter i sømmene? Nogen gange kræver det man kan hæve sig op i fugleperspektiv for at man kan se, hvor de lette forbedringer gemmer sig.

Det kan være vansluftballonkeligt selv at bedømme om man overholder sundhedslovgivningen. Formålet med loven er at sikre patienternes en acceptabel  behandling og sikre patienternes rettigheder.

Alle sundhedspersoner er forpligtet til at overholde sundhedslovgivningen. Det samme gælder de der er medhjælp for sundhedspersoner. Alligevel er det sjældent at sundhedspersoner har lært særlig meget om lovgivningen i deres uddannelse.

Selvom alle kan blive enige om at patientsikkerhed og patientrettigheder er vigtige i al behandling, så føles de mange regler ofte som en klods om benet, i stedet for en hjælp.

Her kan jeg hjælpe. I kan få skåret til, hvilke regler der er vigtige for jer og hvordan I får implementeret dem i jeres virksomhed.læge forstørrelsesglas

Et tilsyn eller eftersyn kan tilpasses jeres præcise behov.  Det kan være et særligt område i gerne vil fokusere på ved et tilsyn, eller det kan være et generelt ønske om et tilsyn med om din virksomhed overholder sundhedslovgivningen mere generelt.

Jeg kan hjælpe med at forberede jer til Sundhedsstyrelsens tilsyn, hvis det er det I har brug for.

Kommuner kan få rådgivningen eller hjælp til at udføre deres tilsynspligt med plejehjem, bosteder, alkohol eller stofmisbrugsbehandlingssteder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.